دکتر حسن ملکیزاده اضافه کرد: معیار و شاخص خیز مجدد به این شکل است که ابتدا مراجعات سرپایی افزایش مییابد و به دنبال آن تعداد موارد بستری و در نهایت آمار فوتی افزایش پیدا میکند.
دکتر ملکیزاده افزود: از ابتدای فروردین آمار مراجعات سرپایی به مراکز اورژانس 158 نفر بود و در آخرین روز به عدد 190 رسید و این به معنی افزایش ابتلا به بیماری است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: بستری روز اول فروردین 42 نفر بود که روز گذشته به 81 نفر رسید که افزایش صددرصدی نگران کننده است.
وی با اشاره به آمار فوت 151 نفر از اول بهمن ماه 1400 تا کنون، بیان کرد: به طور متوسط هر ماه 50 فوتی داشتیم که این نشان دهنده جدی بودن سویه امیکرون هست که شاید سویههای بعدی هم ناشی از همین زیرسویهها باشد.
دکتر ملکیزاده با بیان اینکه وضعیت به سمت افزایش است و نگاه جدیتری را می طلبد، افزود: 73 درصد از جمعیت فوتیها مربوط به سن بالای 65 سال است که نیاز است واکسیناسیون به ویژه دز سوم، در این سنین جدیتر گرفته شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به واکسیناسیون 35 درصدی دز سوم کرونا بیان کرد: با توجه به اینکه در تعطیلات عید نوروز مراکز تجمیعی واکسیناسیون تا ساعت 10 شب فعال بودند، تمام مراکز خدمات جامع سلامت در شیفت صبح فعال بودند و در نوار ساحلی اتوبوس آمبولانس برای مسافرین و مهمانان تا پاسی از شب مستقر بود ولی متاسفانه اقبال به واکسن به ویژه دز سوم به شدت پایین است.
وی تصریح کرد: 39.9 درصد تستهای PCR مراجعات سرپایی و بستری مثبت بودهاست که این خود می تواند یک شاخصی در خصوص شروع خیز جدید باشد.
دکتر ملکیزاده با بیان اینکه سبد واکسیناسیون کامل است و مشکلی از نظر تأمین واکسن نداریم، اضافه کرد: انتظار داریم مردم و دستگاههای اجرایی اهتمام بیشتری بر انجام واکسیناسیون داشته باشند.
وی درخصوص حضوری شدن دانشگاهها و مدارس اظهار داشت: ستاد ملی کرونا و شخص رییس جمهور تأکید فراوانی بر بازگشایی مدارس و دانشگاهها دارند و تلاش زیادی در این خصوص صورت گرفته است، تأکید فراوانی بر رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس انجام می شود و معلمین بر این موضوع حساس هستند که این جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/ س.م 1021
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید