دکتر محمدجواد طاهری در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان سوانح سوختگی گناوه اظهار داشت: از والدین تقاضا داریم به دلیل ناآگاهی بسیاری از نوجوانان از مخاطرات مواد محترقه و پنهانکاری آنها، آموزشها و نکات لازم در مورد نحوه نگهداری و خطرات مواد محترقه را به فرزندان خود آموزش بدهند.
دکتر طاهری بیان کرد: آسیبهای ناشی از مواد محترقه و منفجره یا آتشافروزی چهارشنبهسوری، تهدیدی جدی برای سلامتی افراد خصوصاً کودکان، نوجوانان و جوانان است و هرگونه بیتوجهی به نکات ایمنی و سهلانگاری در برپایی مراسم چهارشنبهسوری میتواند زیانهای جانی و مالی سنگین و غیرقابل جبرانی را در پی داشته باشد.
وی افزود: امیدواریم در این ایام اتفاقی رخ ندهد، اما اگر فردی دچار سوختگی سطحی شد به مدت 10 تا 15 دقیقه اندام سوخته خود را زیر آب معمولی قرار دهد تا علاوه بر تسکین درد، آسیب به عمق اندام نیز کاهش یابد.
رئیس بیمارستان سوانح سوختگی گناوه تأکید کرد: از هم استانیهای عزیز خواهشمندیم در صورت بروز هرگونه سوختگی در چشم یا دیگر اعضای بدن، هرچه سریع به بیمارستان یا مراکز درمانی مراجعه کنند، کوچکترین سوختگی عمیق میتواند منجر به عفونت و مشکلات اساسی شود، پس بااحتیاط و پرهیز از رفتارهای پرخطر زندگی را برای خود و دیگران تلخ نکنیم.
انتهای پیام/ ا.ش 4060
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید