نتایج داوری دومین جشنواره غذا

تاریخ نامه: 13 ارديبهشت 1393
شماره نامه:
 
اطلاعیه های عمومی  |   

به نام خدا

با سلام

 ضمن تشکر از رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دکتر رئيسي و ديگر داوران خانم‌ها زهرا مبارکي، نسترن کرمي و زينب صلاحي و همکاران عزیز که با حضور گرمشان در اجرا و برپایی دومین جشنواره غذا مشارکت نمودند به اطلاع می‌رساند با توجه به جمع‌بندی امتیازات داوران‌، برگزیدگان به شرح زیر اعلام می‌گردد:

 

 فرنگی (از بين 15 غذا):

 

نام و نام خانوادگی

نوع غذا

نام غذا

داور اول

داور

دوم

داور سوم

داور چهارم

جمع

مریم اتابک زاده

سیده فاطمه محمودی

فرنگی

کیک میگو

22

21

21

21

85

پریسا اسکندری

فرنگی

رولت مرغ و سبزیجات

22

23

21

18

84

 

دسر (از بين 18 غذا):

 

نام و نام خانوادگی

نوع غذا

نام غذا

داور اول

داور

دوم

داور سوم

داور چهارم

جمع

ماندانا گیتی زاده

دسر

سینی ژله

24

24

23

24

95

زهرا همت نیا

دسر

ژله‌های کلاسیک

22

22

21

22

87

مریم اتابک زاده

سیده فاطمه محمودی

دسر

کاپ تست میگو

24

21

19

22

86

  

سنتی (از بين 27 غذا):

 

نام و نام خانوادگی

نوع غذا

نام غذا

داور اول

داور

دوم

داور سوم

داور چهارم

جمع

ماندانا گیتی زاده

سنتی

آش غوره

25

25

24

19

93

عفت السادات یاحسینی

سنتی

مرصع پلو

25

24

23

19

91

فاطمه حسینی

سنتی

دیزی سنگی

24

24

18

19

85

سيده مرضيه ذاکر حسینی

نجما پولادتن

سنتی

شله گندمي بوشهري

23

19

22

21

85

زهرا صدیقی

سنتی

ته چین مرغ

25

22

20

18

85

 

 

همچنين نتايج قرعه کشي مسابقه معاونت غذا و دارو در روز جشنواره به شرح زير مي‌باشد:

-          گلي مرادي

-          فاطمه فاريابي

-          محمد غلامحسيني

-          آقاي جميري

-          علي افشين

 

 

ضمن تبریک، برندگان محترم جهت دريافت جايزه خود شخصاً به دفتر پرستاري سرکار خانم شمسکي مراجعه نمايند.

همچنین کلیه شرکت کنندگان محترم می‌توانند جهت دریافت گواهی تقدیرنامه خود به دفتر پرستاری مراجعه نمایند.

 

 

با تشکر و سپاس

 

   

   

 

   

   

   

                                     

 

 



کلمات کلیدی:
نتایج.داوری     جشنواره.غذا    

تعداد بازدید:   ۱۸۴
     
 

موارد مرتبط


ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >