معاونت.دانشجویی.فرهنگی

24 دی 1396
پایان دور تبلیغات میدانی جشنواره بین‌المللی سیمرغ
تبلیغات میدانی جشنواره بین‌المللی سیمرغ، در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با حضور‌ سفیران جشنواره در بیمارستان و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های استان پایان یافت.

18 دی 1396
مهلت ارسال آثار به جشنواره بین‌المللی سیمرغ تمدید شد
مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ تا 25 بهمن‌ماه تمدید شد.

17 دی 1396
بازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از موزه شهید رییسعلی دلواری
تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در یک اردوی فرهنگی گردشگری از موزه شهید رییسعلی دلواری بازدید کردند و با دلاور مردی‌های این اسطوره مبارزه با استعمار آشنا شدند.

16 دی 1396
نشست کاوشی بر اعجاز علمی قرآن کریم برگزار شد
نشست تخصصی کاوشی بر اعجاز علمی قرآن کریم با محوریت روند رشد و تکامل جنین از منظر قرآن کریم و علوم پزشکی در خوابگاه دانشجویی آریانا ۲ برگزار شد.

10 دی 1396
نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی کرسی‌های آزاداندیشی برگزار شد
نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی کرسی‌های آزاداندیشی با حضور نمایندگان تشکل‌های دانشجویی برگزار شد.

9 دی 1396
علیرضا زاکانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افراطی‌گری احساسی تهدید اساسی برای کشور است/ کشور نیازمند یک منطق انقلابی است/ گزارش تصویری
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: افراطی‌گری احساسی تهدید اساسی برای کشور است چراکه نان جریانات سیاسی در افراطی‌گری‌های احساسی است.

2 دی 1396
دورهمی قرآنی در مقبره شیخ حسین چاه کوتاهی با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد
دومین دورهمی قرآنی و تفریحی مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مقبره شیخ حسین چاهکوتاهی با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.

گفت‌وگوی اختصاصی با چهره برتر قرآنی دانشگاه در جشنواره ملی قرآنی
در پی کسب رتبه سوم ترتیل قرآن کریم بخش اساتید، توسط استاد محمدامین بهرامی در سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان، مفدا بوشهر گفت‌وگویی با وی ترتیب داده که توجه شما را به مشروح این گفت‌وگو جلب می‌کنیم.

همایش قرآن‌پژوهی به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌شود
مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته پژوهش، همایش قرآن‌پژوهی برگزار می‌کند.

برگزاری کمپین خودمراقبتی توسط انجمن علمی طلوع سلامت
انجمن علمی طلوع سلامت متشکل از دانشجویان گروه آموزش بهداشت و بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اقدام به برگزاری کمپین خودمراقبتی در میدان رییسعلی دلواری کرد.

جشنواره ملی آیات با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود
با مشارکت نهادهای اجرایی و فرهنگی استان و مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، جشنواره ملی آیات برگزار می‌شود.

در آیینی؛ از جهادگران بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد
در آیینی، از جهادگران اردوی جهادی شهید ابراهیم هادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

نمایشگاه آثار عاشورایی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گشایش یافت/ گزارش تصویری
نمایشگاه آثار عاشورایی با حضور تعدادی از هنرمندان، مدیران، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر واداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز در مجاور سالن شهید مفتح معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گشایش یافت.

آموزش قوانین و مقررات انضباطی به دانشجویان جدیدالورود
دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حال فراگیری آموزش قوانین و مقررات انضباطی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هستند.

همایش توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری
همایش توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور ۴2۰ نفر از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شامگاه دوشنبه در سالن فرهنگی هنری ۹ دی برگزار شد.

همایش پیاده روی نشاط و سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش
همایش پیاده روی نشاط و سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور تعدادی از کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

آیین سوگواری اباعبدالله الحسین در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/گزارش تصویری
آیین سوگواری و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین در مساجد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود.

آیین جشن غدیر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین جشن غدیر با حضور کارکنان و مدیران در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

در جشنواره نشریات دانشجویی کشور: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب پنج رتبه شد
نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دهمین جشنواره سراسر رسانه و نشریات دانشجویی کشور موسوم به تیتر 10 موفق به کسب پنج رتبه شدند.

افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد
رییس اداره مشاوره و راهنمایی معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد و از مشخصه‌های بسیار مهم آن لذت نبردن از فعالیت‌هایی که فرد قبلاً از انجام آن‌ها لذت می‌برده است.

برپایی ایستگاه سلامت دانشجویی در ساحل بوشهر
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت وعید مبعث باهدف پیشگیری از آسیب اجتماعی در پارک ساحلی شورا، ایستگاه سلامت و نقاشی برگزار کردند.

بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور در وزارت بهداشت کلید خورد/ حضور پرشور دانشجویان بوشهری در جشنواره
هشتمین جشنواره فرهنگی در تئاتر پردیس شهر تهران جمعه 25 فروردین با حضور پرشور دانشجویان از سراسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شروع به کارکرد.