بیمارستان.زینبیه

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: افزوده شدن 6 پزشک متخصص جدید به کادر درمانی بیمارستان زینبیه (س) خورموج
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از اضافه شدن 6 پزشک متخصص جدید به کادر درمانی بیمارستان زینبیه (س) خورموج خبر داد.

در شهرستان دشتی؛ نوزاد عجول قبل از رسیدن به بیمارستان توسط اورژانس ۱۱۵ به دنیا آمد
نوزاد عجول قبل از رسیدن به بیمارستان توسط اورژانس ۱۱۵ در شهرستان دشتی به دنیا آمد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: ماهانه حدود 25 هزار نفر از خدمات درمانی بیمارستان زینبیه (س) خورموج بهره می‌برند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: ماهانه حدود 25 هزار نفر از خدمات درمانی بیمارستان زینبیه (س) خورموج بهره می‌برند.

بیمارستان زینبیه (س) خورموج با حضور خدام حرم مطهر رضوی معطر شد
چهار خادم امام رضا (ع) در ادامه سفر به استان بوشهر به عیادت بیماران بیمارستان زینبیه (س) خورموج رفتند و بیمارستان زینبیه (س) دشتی با حضور خدام حرم مطهر رضوی معطر شد.

همراه با وزیر بهداشت در استان بوشهر5: پایان انتظار چندین ساله مردم شهرستان دشتی/بهره‌برداری از سی‌تی‌اسکن بیمارستان زینبیه (س) خورموج با حضور وزیر بهداشت
با بهره‌برداری از پروژه سی‌تی‌اسکن بیمارستان زینبیه (س) خورموج توسط وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتظار چندین ساله مردم شهرستان دشتی پایان یافت.

همراه با وزیر بهداشت در استان بوشهر4: افتتاح طرح توسعه اورژانس بیمارستان زینبیه(س) خورموج
با حضور وزیر بهداشت در شهرستان دشتی طرح توسعه بخش اورژانس بیمارستان زینبیه(س) خورموج افتتاح شد.

کادر مامایی بیمارستان زینبیه (س) خورموج تجلیل شدند
به مناسبت روز جهانی ماما از کادر مامایی بیمارستان زینبیه (س) خورموج تجلیل شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد نصب دستگاه سی‌تی‌اسکن مدرن در بیمارستان زینبیه خورموج/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در آینده نزدیک دستگاه سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس که یک دستگاه مدرن و پیشرفته در حوزه پزشکی است در بیمارستان زینبیه خورموج نصب می‌شود.

بازدید نماینده مردم دشتی و تنگستان از بخش‌های بيمارستان زینبیه (س) خورموج
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی از بخش‌های بيمارستان زينبيه (س) خورموج بازدید کرد.

رییس بیمارستان زینبیه خورموج خبر داد: بیمارستان زینبیه خورموج، بیمارستان برتر استان در اجرای برنامه ترویج زایمان طبیعی شد
رییس بیمارستان زینبیه خورموج گفت: بر اساس اعلام معاونت امور درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، بیمارستان زینبیه خورموج در بین بیمارستان‌های استان موفق به کسب رتبه برتر در اجرای ترویج زایمان طبیعی شده است.

رییس بیمارستان زینبیه خورموج خبر داد مراجعه بیش از 5300 بیمار به پزشکان بیمارستان زینبیه خورموج در ایام نوروز
رییس بیمارستان زینبیه خورموج گفت: از 25 اسفندماه سال گذشته تا 15 فروردین امسال بیش از 5300 بیمار به پزشکان متخصص و عمومی مستقر در بیمارستان زینبیه خورموج مراجعه کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر: فراهم کردن خدمات سلامت حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهرگفت: اگر بتوانیم تسهیلات و خدمات سلامت را در اقصی نقاط استان فراهم کنیم به‌نوعی حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی است.

تجلیل فرماندار شهرستان دشتی از مقام پرستار با حضور در بیمارستان زینبیه(س) خورموج
فرماندار شهرستان دشتی با حضور در بیمارستان زینبیه(س) خورموج از مقام پرستار تجلیل کرد.

آغازعملیات نوسازی اورژانس و زایشگاه بیمارستان زینبیه(س)خورموج
رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی از آغاز عملیات نوسازی بخش‌های اورژانس و زایشگاه بیمارستان زینبیه(س) خورموج خبرداد.

آیین معارفه پزشکان متخصص جدید شهرستان دشتی برگزار شد
آیین معارفه متخصصان جدید بیمارستان زینبیه(س) خورموج با حضور مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی و شهرستان دشتی برگزارشد.