احمد.خاک‌نژاد

معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان: سلامت مردم از مهم‌ترین مقوله‌های موردتوجه شورای سلامت شهرستان است
معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان گفت: سلامت مردم از مهم‌ترین مقوله‌های موردتوجه شورای سلامت شهرستان است.

معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان: بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه بهورزان هستند
معاون سیاسی فرماندار شهرستان کنگان در آیین تجلیل از بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: بهورزان به عنوان بنیانگذاران سلامت اجتماعی جامعه تضمین‌گر سلامتی مردم در اولین سطح ارایه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی به مردم هستند.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار کنگان: انعکاس خدمات حوزه سلامت باعث آرامش و امنیت مردم می‌شود
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان کنگان گفت: گفتن و انعکاس نقاط مثبت خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی، به مردم آرامش می‌دهد، ضمن اینکه نقد منصفانه نیز همیشه جایگاه سازنده خود را دارد.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان کنگان: کلینیک تخصصی کوثر کنگان موجب رضایتمندی مردم شده است
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان کنگان گفت: کلینیک تخصصی کوثر کنگان در راستای سیاست وزارت بهداشت برای ارایه خدمات بهینه درمانی به مردم شهرستان کنگان راه‌اندازی شده و موجب رضایتمندی مردم را فراهم کرده است.

برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت شهروندان باید آموزش و اطلاع‌رسانی موردتوجه قرار گیرد
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان کنگان گفت: برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت شهروندان در کنار اقدامات عملی باید آموزش و اطلاع‌رسانی نیز موردتوجه قرار گیرد.